ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Διασκεδάστε στην Κύθνο

Φθάνοντας στην Κύθνο θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για ένα πανέμορφο ορεινό Κυκλαδίτικο νησί ανάμεσα στην Τζιά και τη Σέριφο που διατηρεί αναλλοίωτες τις φυσικές τις ομορφιές. Κατά την παραμονή σας στο νησί και όσο την γνωρίζετε παραπάνω θα απολαύσετε όχι μόνο τις υπέροχες παραλίες της αλλά και τις επιλογές που σας δίνει για να διασκεδάσετε.

 Οι κάτοικοί της είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και σίγουρα κάποιος από αυτούς θα σας καλέσει να πιείτε μαζί του τον καφέ ή το ουζάκι σας ακόμα και να σας προσφέρει να δοκιμάσετε κάποιες από τις τοπικές νοστιμιές όπως τα φρυγαδέλια, το τυροβόλι και την κοπανιστή.

 Τα πανέμορφα γραφικά σπιτάκια που ακολουθούν την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική θα σας ενθουσιάσουν όσο τα χαζεύετε περπατώντας στα πλακόστρωτα δρομάκια της. Χαρείτε τις βόλτες σας στα πέτρινα καλντερίμια της Κύθνου και εντυπωσιαστείτε από τις παραδοσιακές καμάρες και βρύσες. Θαυμάστε τις αυλές και τα σοκάκια βαμμένα με ασβέστη και ζωγραφισμένα με θέματα από τη νησιώτικη ζωή.  Απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας στα όμορφα και περιποιημένα καφέ και εστιατόρια της. Κι αν θέλετε να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή της, τα μέρη για να απολαύσετε το ποτό σας είναι αρκετά. Τα μπαράκια και τα κλαμπ της σας περιμένουν για να διασκεδάσετε πίνοντας και χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.