Η Χώρα είναι ο πρώτος οικισμός, όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 9 Μαρτίου μεταξύ 19:00-21:00, η επίδειξη των νέων φωτιστικών που θα εγκατασταθούν στο πλαίσιο του έργου «Κύθνος Έξυπνο Νησί» από το ΔΑΦΝΗ σε συνεργασία με τον Δήμο Κύθνου.

Σε επιλεγμένα σημεία, εντός και εκτός του οικισμού, τα φωτιστικά του δρόμου θα αντικατασταθούν προσωρινά από νέα σύγχρονα φωτιστικά LED, προκειμένου το ΔΑΦΝΗ να συλλέξει απαραίτητα δεδομένα για τον τελικό σχεδιασμό του έργου αναβάθμισης του δημόσιου φωτισμού και να καταγράψει τις εντυπώσεις των περαστικών πεζών ή/και οχημάτων.

Εντός οικισμού έχει επιλεγεί το σοκάκι Αγ. Σάββας- Αγ. Τριάδα- Δημαρχείο, ενώ εκτός οικισμού τμήμα του κεντρικού δρόμου Χώρας-Λουτρών ξεκινώντας από το Δημοτικό Σχολείο. Η ομάδα του ΔΑΦΝΗ θα βρίσκεται από τις 19:00 στη διασταύρωση κεντρικής οδού Χώρας και στενού Αγ. Σάββα.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν επιδεικτικές εγκαταστάσεις φωτιστικών οδοφωτισμού στους 4 κεντρικούς οικισμούς του νησιού: Χώρα (9/03), Λουτρά (10/03), Δρυοπίδα (11/03), Μέριχας (12/03).

*Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Προτείνεται η στάθμευση οχήματος πλησίον του σημείου εκκίνησης για την ευκολότερη μετακίνηση μεταξύ των σημείων επίδειξης.