Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Κύθνου σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση για το έργο «Κύθνος – Έξυπνο Νησί» που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες στο νησί μας!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθείστην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο,την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00.

Θα παρουσιαστούν τα προτεινόμενα έργα, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και καινοτόμες τεχνολογικές λύσειςπου αφορούν τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.Τα έργα θα έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της λειτουργίας των υποδομών διαχείρισης υδάτων, την ασφαλή και ευσταθή λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος και την αξιοποίηση της  ηλεκτροκίνησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσηςθα δοθεί επαρκής χρόνος προκειμένου να ακουστούν προτάσεις, ιδέες καιπροβληματισμοί, από τους συμμετέχοντες.

Τέλος θα γίνει ενημέρωση για τα έργα «Ανάδειξη του Σπηλαίου Καταφύκι» και την «Ψηφιακή ξενάγηση στο λαογραφικό πολιτισμό και την αγροτική οικονομία της Κύθνου»που έχουν ήδη ενταχθεί σε χρηματοδότηση με την υποστήριξη του ΔΑΦΝΗ, συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική προβολή του νησιού. .

H ημερίδα διοργανώνεται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ με την υποστήριξη του Δήμου Κύθνου.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Κύθνου,

 

Σταμάτης Γαρδέρης