Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κύθνου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Coca Cola 3E, για την ευγενική πρόσφορα της στο  Δήμο, καθώς και  στα Νηπιαγωγεία, στο 7/θεσιο Δημοτικό Σχολείο και στου Γυμνασίο με Λυκειακές Τάξεις  του νησιού μας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε νερό, χυμούς  και αναψυκτικά  στο Πυροσβεστικό Σώμα, στους εθελοντές  και σε όσους έδρασαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Κύθνο, στα εγκαίνια του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο Μέριχα Κύθνου από τον Παρολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη, στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κύθνου και σε λαθρομετανάστες, που βρέθηκαν αιφνιδίως στην Κύθνο και ο Δήμος ανέλαβε την φροντίδα τους.

Αξιέπαινη είναι  η χρηματική προσφορά της εταιρείας  και η προσφορά της επίσης σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και αναλώσιμα, για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων ,όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Συγκινητική και η προσφορά χυμών στα παιδιά του 7/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Κύθνου, στην μαθητική τους πορεία για τον εορτασμό της επετείου της 17ης Νοεμβρίου 2023.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες  εκφράζουμε για την χρηματική προσφορά της εταιρείας και την αρωγή της ,για τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κύθνου «ΚΥΘΝΙΑ 2023», εκδηλώσεων των οποίων η Coca Cola 3E υπήρξε «χρυσός χορηγός».

Τέλος, απευθύνουμε ευχαριστίες και στους επιχειρηματίες του νησιού μας,  κ. Μπουρίτη Μιχαήλ και κ. Γονιδάκη Αντώνιο, για τη συμβολή τους στην διάθεση και διανομή των νερών, των χυμών και των αναψυκτικών.