ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Κύθνου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού World Travel Market 2019 , 4-6 Noεμβρίου 2019 στο Λονδίνο και 35η‘Εκθεση Philoxenia 8-10 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη,  σε Περίπτερο που παραχωρήθηκε από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στην WTM 2019 ο Δήμος Κύθνου εκπροσωπήθηκε από  τον κο Ζαφείρη Μάριο, ο οποίος ενημέρωνε τους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους για τα αξιοθέατα, τις παραλίες  και τις δραστηριότητες που προσφέρει η Κύθνος μοιράζοντας παράλληλα έντυπο υλικό του Δήμου Κύθνου. Πλήθος  επισκεπτών προσέλκυσε η φετινή WTM όπου ενημερώνονταν για τουριστικούς προορισμούς κάθε γωνιάς του πλανήτη. Πολλοί επαγγελματίες αλλά και απλό κοινό πέρασε από το περίπτερο της Κύθνου θέλοντας να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το νησί. Αυτό που εντυπωσίασε και προσέλκυσε περισσότερο τους επισκέπτες ήταν η αυθεντικότητα και η αγνότητα της Κύθνου σε σχέση με άλλα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων.

Στη 35η Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2019 Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κύθνου κ.Φιλιππαίος Κωνσταντίνος και τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής κ. Βαδιβούλης Γεώργιος και κ.Λαρεντζάκης Γιαννούλης. Η έκθεση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ πραγματοποιήθηκαν συνεχείς επαφές με tour operators  φορείς και εκπροσώπους του Τύπου με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη προβολή του νησιού μας . Διανεμήθηκε έντυπο υλικό και η συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή. Το Περίπτερο μας επισκέφτηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.