Ο Δήμος Κύθνου σε συνεργασία με το Π.Π.Ι. Δρυοπίδας και το Π.Ι. Χώρας Κύθνου επισημαίνει και για σήμερα Δευτέρα 28-09-2020 τη σοβαρότητα της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας για το νησί της Κύθνου.

Συγκεκριμένα, συστήνεται η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, η τήρηση αποστάσεων, η αποφυγή συνωστισμών σε καταστήματα και κλειστούς χώρους και η σχολαστική υγιεινή των χεριών. Ιδιαίτερη προσοχή για τους ηλικιωμένους και τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

 

Ζητούμε από τους συμπολίτες μας:

1.Όσοι έχουν συμπτώματα να επικοινωνούν με το Π.Π.Ι. Δρυοπίδας (τηλ.22810-32234), το Π.Ι. Χώρας (τηλ.22810-31202) και το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης (6942479357) και όχι να επισκέπτονται τα ιατρεία.

2.Όσοι γνωρίζουν πως έχουν έρθει σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μπουν σε κατ’ οίκον καραντίνα.

  1. Ο Δήμος Κύθνου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με ΕΟΔΔΥ και Πολιτική Προστασία και σύμφωνα με ενημέρωση τους, η Κύθνος βρίσκεται σε στάδιο προτεραιότητας, ενώ συνεχώς λαμβάνονται νέα μέτρα προστασίας προς αποφυγήν της διασποράς του ιού.

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας και πιστή τήρηση των μέτρων προς όφελος της υγείας όλων μας (επισυνάπτουμε την σύσταση-επιστολή των ιατρών της Κύθνου).