ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ

Θαλάσσιος & Καταδυτικός Τουρισμός

 Η Κύθνος είναι ένας κοντινός και προσιτός προορισμός, άγνωστος στους πολλούς που κρύβει όμως άπειρα μυστικά για τους λάτρεις της φύσης. Ενδείκνυται για καταδυτικές εξορμήσεις, ενώ η καταδυτική ομάδα που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Λουτρών οργανώνει καταδυτικές εκδρομές και αποδράσεις. Επιπλέον, για τους λάτρεις του ψαρέματος διαθέτει νερά πλούσια σε αλιεύματα.

Ανακαλύψτε το βυθό της Κύθνου με Καταδύσεις

 Η θάλασσα και ο βυθός της Κύθνου είναι μοναδικής κλασσικής Αιγαιοπελαγίτικης ομορφιάς που η γεωγραφική της θέση ευνόησε. Τα ισχυρά ρεύματα  και τα κύματα σμιλεύουν το υποβρύχιο τοπίο, διαμορφώνοντας απίστευτης ομορφιάς ακτογραμμή και καταπληκτικούς υφάλους. Ταυτόχρονα εμπλουτίζουν με ζωή τα “άγρια” αυτά νερά και προσφέρουν στους δύτες θέαμα που δύσκολα συναντά κανείς σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

 Στα Λουτρά υπάρχει ένα πλήρες εξοπλισμένο καταδυτικό κέντρο, για να σας συντροφεύσουν σε υπέροχες εξορμήσεις σε περισσότερους από 30 διαφορετικούς καταδυτικούς τόπους. Τοίχοι, ύφαλοι, σπηλιές, ναυάγια, κρυστάλλινα διαυγή νερά και πανέμορφα τοπία γεμάτα ζωή, κοράλλια, και άπειρα χρώματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Τοπία μοναδικά και κρυστάλλινα νερά καλούν τους φίλους της θάλασσας σε μια ατέλειωτη απολαυστική περιπέτεια.

 Οι πάμπολλες μικρές ή μεγάλες παραλίες και οι φιλόξενοι απάνεμοι κόλποι καλούν τον κάθε δύτη, αλλά και φίλο της θάλασσας και της φύσης, να απολαύσει αυτές τις ομορφιές σχεδόν όλο το χρόνο. Τα φιλόξενα κατάλευκα χωριά, με τα γραφικά δρομάκια, όπως και οι περιηγήσεις στις άλλες ομορφιές του νησιού, όπως το Κάστρο, το σπήλαιο Καταφύκι, η παραλία της Κολώνας, μπορούν να συνδυαστούν με τις καταδύσεις, προσφέροντας μοναδικές καταδυτικές διακοπές στην Κύθνο.

 Στα Λουτρά υπάρχει ένα πλήρες οργανωμένο καταδυτικό κέντρο όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένας δύτης, ακόμα και ο πιο απαιτητικός. Θα εντυπωσιαστείτε και θα ξαναέρθετε! Γιατί εδώ θα καταδυθείτε πραγματικά με φίλους!